Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstgras Perovec psiarkovitý roz roze 105 cm

Korting
40 %
Oorspronkelijk
€ 97
Alleen vandaag
€ 57,90 met VAT
€ 47,85 zonder BTW
170 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres donderdag 27 juni
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Eigenschappen

Perovec psiarkovitý is een meerjarig gras van de familie Lipnicovovitý. Perovec psiarkovitý is een vaste plant die in dichte bosjes groeit. Hij kan 30 tot 120 cm hoog worden. De bladeren zijn groen, glanzend, geheel, met parallelle nerven, met een lengte van 10 tot 80 cm. De bloeiwijze is aanvankelijk geelgroen, later op sommige plaatsen donkerpaars. Hij bloeit en draagt vrucht van augustus tot november. Perovec wordt in de volksmond gekweekt als modern siergras, geschikt voor diverse vaste plantenbedden. Hij stelt weinig eisen aan de bodem, de rijkste bloeit op een zonnige standplaats. Perovce blinkt uit in decoratieve bloeiwijzen, bewegend in de wind, wat dynamiek in de tuinen brengt. Tijdens het droge herfstseizoen is het raadzaam om het gras stevig vast te binden met touw en het niet te maaien, dit zal voorkomen dat winterneerslag in het midden van het bosje binnendringt en de plant dus niet gaat rotten. In het voorjaar maaien we het droge deel van het gras ongeveer 5 cm boven de grond.

Voorval

Perovec psiarkovitý komt uit Azië en Australië en wordt in Tsjechië als siergras geteeld. Perovec was oorspronkelijk wijdverbreid in de regio's Azië en Australië. Het groeit in weilanden. Vanwege de vorstbestendigheid wordt het sinds de tweede helft van de 20e eeuw als sierplant aangeboden.

Parameters:

Ons kunstgras Perovec psiarkovitý is 105 cm hoog, inclusief bloempot. Hij wordt geleverd in een standaard kunststof bloempot met een diameter van 18 cm en een hoogte van 16 cm. Dit kunstgras is geschikt voor interieurs die uw omgeving mooier maken. Dit kunstgras is groengrijs van kleur en de bloemen van 20 cm zijn wit aan de uiteinden en roze gekleurd.

Plaats

Onze kunstmatige Perovec hond roze is een geweldige banner voor uw kantoor of receptieruimtes. Eenvoudige en elegante graspollen zijn inmiddels een noodzaak geworden in elke moderne inrichting. Dankzij de hoogwaardige en natuurlijke uitstraling, evenals de veelzijdige gebruiksmogelijkheden, wordt deze Perovec een duurzaam favoriet element in uw decoratie het hele jaar door.

Combinaties

Kunstgras Perovec psiarkovitý vult perfect elke dove ruimte of dekt oneffenheden in uw interieur. Door meerdere stukken te combineren, creëer je een prachtig scherm om de kamer in te delen.Om de schoonheid ervan te benadrukken, raden we aan om een bloempot van hogere afmetingen, beton of rotan, te kiezen. Op onze website vindt u een ruime keuze aan bloempotten en siergrassen.

Parameters:

Productcode 20281
Hoogte 105 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Hoogte invoegen 16 cm
Insteekdiameter: 18 cm
Materiaal invoegen plastic
plaatmateriaal plastic
Aantal bloemen 11 ks
blad kleur groente, wit
Bloemkleur wit, roze
UV bescherming niet

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!