Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstnaaldpaneel Cypruštek tujovitý - 50x50 cm

Korting
42 %
Oorspronkelijk
€ 14
Alleen vandaag
€ 8,19 met VAT
€ 6,77 zonder BTW
1 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres donderdag 27 juni
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kunstnaaldschutting Japans Cyprus is speciaal ontworpen voor een rechte muur of schutting. Het is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is bijna niet van echt te onderscheiden. De delicate twijgen zijn zeer gedetailleerd en maken de kunsthaag realistisch. Onze kunsthagen worden zowel voor binnen als buiten gebruikt. Door de veelzijdigheid en groene uitstraling kunnen kunstconiferen gebruikt worden als decoratie, maar ook ter bescherming van de privacy. De bladeren hebben natuurlijke details en zijn gemaakt van verschillende groentinten en bladgroottes. Dit ras is een kunsthaag van de tweede generatie. Het hekwerk is zeer dicht en daardoor zeer eenvoudig aan te brengen wanneer het zicht belemmerd moet worden. Veelvoorkomende toepassingen van kunstmatige omheiningen zijn voornamelijk decoratieve omheiningen van muren, terrassen en dergelijke. Dankzij een kunsthaag wordt een gewone muur of schutting weer natuurlijk. Dankzij de relatief grote bladeren zorgt zonlicht voor een prachtig schaduweffect. Het hek heeft minimaal onderhoud nodig. De montage is heel eenvoudig - klik gewoon de delen van de matten in elkaar. U kunt de schaar gebruiken om het hek op de gewenste maat te knippen. Kunstmatten kunnen zonder gereedschap worden ingeklikt en op elke gewenste ondergrond worden bevestigd. Zo krijg je een mooie groene muur van een haag op maat. Draai het paneel vast met de schroeven in het juiste formaat, de juiste maat en type gekleurde schroef bestel je eenvoudig in onze online winkel. Dit hekwerk is tevens een zeer goede basis voor een kunstplantenwand in binnen en buiten. Je kunt het hek aanvullen met andere planten. In onze online winkel bieden wij u de juiste schroeven en pluggen zodat deze eenvoudig en correct gemonteerd kunnen worden. De afmeting van het kunsthek is 50x50 cm en wordt gekenmerkt door 95% dichtheid. De donkergroene kleur maakt het hekwerk helemaal natuurlijk. Het naaldhek is gemaakt van één type blad.

Parameters:

Productcode 7378
Land van herkomst Nederland

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!