Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Mossmat kunstmos paneel - 50x50 cm

Korting
41 %
Oorspronkelijk
€ 27
Alleen vandaag
€ 15,90 met VAT
€ 13,14 zonder BTW
Niet beschikbaar
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Bent u op zoek naar een levende kunstmosmat die bestand is tegen UV-straling met verdeelde hoogtes om uw eigen groene moswand te creëren? Deze replica en levensvatbare kunstmosmat is geschikt voor buitengebruik en biedt een duurzame coating voor uw muren. De mat is gemaakt van hoogwaardig PVC en zorgt voor geluidsisolatie. De mat is goed gevuld en de speels verdeelde hoogte zorgt voor een frisse, luxe en realistische uitstraling. Eenmaal aangesloten, kan deze kunstmosmat grote oppervlakken bedekken voor een natuurlijke groene mosmuur. Het frame waar het mos aan vast zit is 25 x 25 cm. Dit betekent dat je 16 matten per vierkante meter nodig hebt. De matten zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen. Doordat in de grondstoffen van kunststof onderdelen UV-bescherming is verwerkt, zijn ze acht jaar lang beschermd tegen verkleuring.

Parameters:

Productcode 3462
Hoogte 50 cm
Bepaling interieur, buitenkant
Breedte 50 cm
Lengte 50 cm
Gemiddeld 50 cm
Tak materiaal plastic
plaatmateriaal plastic
Tak kleur groente
blad kleur groente
UV bescherming Ja
Land van herkomst Nederland
Fruit / bloemen niet

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!