Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Succulente lotus lotus Esheveria groen 9 cm

Korting
25 %
Oorspronkelijk
€ 0,83
Alleen vandaag
€ 0,62 met VAT
€ 0,51 zonder BTW
1650 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres donderdag 25 augustus
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Succulent is een plant met vlezige stengels, bladeren of ondergrondse lichaamsdelen, aangepast aan het leven in een droge omgeving. De doornen verminderen het vochtverlies en de knolwortels houden water vast. De grootte en vorm van de bladeren is afhankelijk van de hoeveelheid water. Als er water is, zwellen de bladeren, grof en vlezig, maar in het droge krimpen ze of vallen ze af. Elke vetplant heeft het vermogen om water of voedingsstoffen vast te houden dankzij speciale groepen cellen in zijn lichaam. Dergelijke voorraden houden de plant in leven, zelfs tijdens lange perioden van droogte. Deze periode kan weken, maanden, maar ook jaren duren.

Voorval

Vetplanten komen over de hele wereld voor, behalve op Antarctica, van zeeniveau tot 5.000 m boven zeeniveau. Hun verdeling is echter ongelijk. Ze geven de voorkeur aan de halfwoestijnen van de subtropische regio, met name Zuid-Afrika, Madagaskar en Noord-Amerika. Aan de andere kant omzeilen ze woestijnen, dichte bossen en bosvrije gematigde gebieden met strenge winters.

Parameters:

Onze succulent wordt gekenmerkt door zijn gedurfde groene en lichtgroene bladeren. De bladeren zijn gemaakt van PU-materiaal en zitten op een donkergroene stengel.De hele plant is 9 cm hoog en geeft een realistische indruk . Met behulp van deze steel is hij gemakkelijk in een pot te plaatsen met een andere plant of kan hij los geleverd worden zonder binnenbak of pot.

Plaats

Onze succulente lotus Eševéria is ontworpen voor het interieur , geschikt als aanvulling op huis of kantoor en een plek waar een levende plant niet genoeg licht of regelmatige verzorging zou hebben. Dankzij het realistische uiterlijk is het een prima vervanging voor een levende plant. Soms trekt het aan met zijn opvallende kleuren en interessante vormen, door te groeperen kun je tot fantasierijke live-arrangementen komen. Het grote voordeel van deze planten is dat ze niet veel ruimte innemen, ze kunnen ook op een kleinere vensterbank passen, en ruimte daarvoor is te vinden in een heel klein appartement .

Combinaties

Succulente lotus Eševéria, ondanks zijn kleine uiterlijk, kan de ruimte mooi verlevendigen, maar is tegelijkertijd ook zijn nadeel en we raden aan om andere soorten van deze plant toe te voegen. Omdat de succulent vooral op steen- en zandgronden groeit, combineert hij heel mooi met cactussen. Maar je hoeft niet bang te zijn om het te combineren met een bloem, b.v. Ľaliou of Iskernikom die u in ons aanbod vindt.

Het past heel mooi bij bloempotten in aardse kleuren, maar het past ook goed bij een kleur die doet denken aan beton.

Ook al lijkt het op het eerste gezicht niet zo, zo'n goed gecombineerde bloempot met plant kan je hele interieur compleet veranderen en een heel ander tintje geven. Op onze website vindt u een ruime keuze aan bloempotten.

Parameters:

Productcode 20119
Hoogte 9 cm
Bepaling interieur
Bloempot niet inbegrepen
Breedte 3 cm
Stam / stuurpen lengte 6 cm
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
blad lengte 3 cm
plaatmateriaal plastic
Stam / stamkleur groente
blad kleur groente

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!