Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Echeveria kunstvetplant 21 cm

Korting
40 %
Oorspronkelijk
€ 6,20
Alleen vandaag
€ 3,69 met VAT
€ 3,05 zonder BTW
244 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres donderdag 27 juni
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Graptopetalum paraguayense is een meerjarige, niet veeleisende vetplant. Creëert rozen van vlezige bladeren. De plant heeft een specifieke kleur die je zou kunnen omschrijven als een zachte pistache met een subtiele hint van zalm in het midden. Grove bladeren houden water vast, dus Graptopetalum gaat gemakkelijk langere tijd mee zonder irrigatie. De plant groeit vanuit het midden van de roos, de onderste bladeren drogen uit of vallen eraf. Dit betekent dat oudere planten al lange, grove, kale of dunbladige stengels hebben, vaak gedraaid onder het gewicht van rozen aan de uiteinden. Het is aan te raden om de plant regelmatig te verjongen om hem er mooi uit te laten zien. Vetplanten zijn zeer edele planten die niet alleen mooi en divers zijn in vorm, kleur of grootte, maar ook zeer gemakkelijk te verzorgen zijn. Je kunt deze schoonheden zowel buiten als binnen kweken.

Voorval

Echeveries zijn overblijvende kruiden afkomstig uit de droge, halfdroge en gematigde zones van het zuidwesten van de Verenigde Staten, Mexico, Midden-Amerika en het noorden van Zuid-Amerika. Het zijn meestal Acaules, wat betekent dat ze geen stengel of stam hebben, maar er zijn soorten die een beetje uit de grond komen. De bladeren zijn afgeplat en vlezig en vormen rozen. Ze zijn groen, bruin, roodachtig, metaalachtig ... het hangt allemaal af van de soort en cultivar.

Parameters:

Onze kunstvetplant Echeveria is 21 cm hoog. Het heeft een lichtgroene kunststof steel. Rozetten gemaakt van vlezige bladeren zijn gemaakt van polyurethaan, ze zijn zacht pistache van kleur en hun centrum heeft een vleugje zachte zalmkleur. De bloempot is geen onderdeel van het pakket. Echeveria is geschikt voor interieurs .

Plaats

Onze schoonheidskunst Echeveria met dichte, sappige bladeren is een aangename tropische decoratie voor uw tafel , vensterbank of plank . Het trekt aan met zijn unieke uitstraling. Het is geschikt voor plaatsing in diverse decoratieve mosschilderijen, glazen vazen, arrangementen of het decoreren van kransen. Het verfrist elke ruimte met zijn natuurlijke schoonheid.

Combinatie

We raden Echeveria aan voor het interieur , maar ook voor het beschermde exterieur. Zijn aangename pistachekleur, met een vleugje zalm in het midden, komt heel mooi tot zijn recht in een doorschijnende decoratieve bloempot in combinatie met Fitonia , of witte Lavendel , of met verschillende soorten Echeveria's uit ons aanbod. Je kunt het oppervlak van de decoratieve bloempot compleet maken met wit grind uit ons aanbod. U vindt alle genoemde producten op onze website.

Parameters:

Productcode 20159
Hoogte 21 cm
Bepaling interieur
Bloempot niet inbegrepen
Aantal stelen / stelen 1 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
blad hoogte 10 cm
Bladbreedte 3.5 cm
plaatmateriaal plastic
blad kleur groente, roze
UV bescherming niet
De lengte van de doorn 13 cm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!