Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstrank Rhipsalis paradoxa 86 cm

Korting
38 %
Oorspronkelijk
€ 12
Alleen vandaag
€ 7,49 met VAT
€ 6,19 zonder BTW
1200 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres vrijdag 19 april
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Eigenschappen

Omdat het een cactus is, is het een winterharde plant, waardoor hij zich zeer goed aanpast aan verschillende omstandigheden, waaronder het soort water. Kraanwater werkt dus goed.

Rhipsalis houdt van licht vochtige maar niet drassige grond. Het ideale potmedium moet daarom niet alleen rijk zijn, maar ook goed gedraineerd zijn. Lange groenblijvende takken kunnen, afhankelijk van het gebied, wel 5 meter hoog worden. Van de late winter tot het vroege voorjaar produceert de plant kleine witte bloemen langs de takken. Het produceert ook oneetbaar rood fruit.

Voorval

Rhipsalis paradoxa is een plantensoort uit de familie Cactaceae. Het is endemisch in Brazilië. Zijn natuurlijke habitat is subtropische of tropische vochtige laaglandbossen. Het wordt bedreigd door habitatverlies. Rhipsalis is het grootste en meest diverse geslacht van epifytische cactusplanten. Het aantal leden van dit geslacht is ongeveer 30 tot 60 en ze zijn algemeen bekend als maretakcactussen. Joseph Gaertner beschreef dit oudste geslacht van bloeiende cactussen uit Brazilië in 1788.

Parameters:

Onze kunstplant Rhipsalis paradoxa is 70 cm lang, inclusief de groefdoorn die deze plant bevat. De vertakte bladeren zijn groen van kleur, aan de uiteinden iets oranje. Voor de productie van deze plant is plastic zonder UV-bescherming gebruikt, dus we raden aan om deze binnen te plaatsen. Rhipsalis paradoxa is een getrouwe kopie van een levende plant.

Plaats

Rhipsalis Paradoxa is een plant die de ruimte elegantie en onmiskenbare charme geeft. De ranken maken het de perfecte hangplant die je huis of kantoor zal sieren. Verkruimel je badkamer met deze plant in een hangpot. Het klassieke ontwerp en de zeer realistische uitstraling kunnen in alle seizoenen aan uw decoratieve eisen voldoen.

Combinaties

De kunstrank Rhipsalis paradoxa staat, vanwege het feit dat het een hangplant is, heel mooi in een hangpot. Door zijn eenvoud kun je je een meer uitgesproken bloempot veroorloven voor deze plant, b.v. veelkleurig of gestructureerd. Op onze website vindt u een ruim aanbod. Als je de voorkeur geeft aan dichtere begroeiing, raden we je aan meer stukken van deze ranken te kopen en deze te combineren om een prachtige rijke waterval te krijgen.

Parameters:

Productcode 20274
Bepaling interieur
plaatmateriaal plastic
Tak kleur groente
blad kleur groente
UV bescherming niet

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!