Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstrank Nootmuskaat roze 100 cm

Korting
41 %
Oorspronkelijk
€ 27
Alleen vandaag
€ 15,90 met VAT
€ 13,14 zonder BTW
350 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres woensdag 31 juli
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Eigenschappen

Geraniums (Pelargonium) behoren tot de lijn van pelargoniums, de familie van pelargoniums. Deze familie omvat meer dan 200 wilde soorten, van kruiden tot houtachtige struiken. Ze zijn interessant vanwege hun enorme groei, hoogte en grootte van bloemen. De planten hebben een ander uiterlijk, afgezien van de gewone geraniums die in ons land worden gekweekt, kennen we soorten die grotere of kleinere knollen en ondergronden vormen in de bodem, ondergronds, een succulent uiterlijk hebben en sommige botanische soorten lijken niet eens op onze bekende bloemen . De bloeiwijze groeit in het bovenste derde deel van de scheuten. Het kan bolvormig tot zeer zeldzaam zijn. De bloemen zijn vijfvoudig, de vorm van de bloem is symmetrisch of asymmetrisch. Ze kunnen monochroom, veelkleurig of met een donkerder oog zijn. In Afrika bestuiven bloemen vogels, in ons land moeten we bloemen kunstmatig bestuiven, maar toch is de bemesting zwak.

Voorval

De meeste van hen zijn de thuisbasis van Zuid-Afrika. Slechts ongeveer 10 soorten komen van nature voor in het Midden-Oosten of Zuid-Australië. De eerste geraniums werden meer dan 300 jaar geleden vanuit Afrika naar de botanische tuinen van Europa gebracht. De eerste gekweekte soort werd uit Afrika gehaald voor een botanische tuin in Nederland. Het heeft ongeveer 300 soorten en de meeste worden in huishoudens gekweekt als decoratie van balkons of ramen. Gepassioneerde kwekers zorgen ervoor dat hun geraniums er zo mooi mogelijk uitzien en dat hun ramen versierd zijn met rijke bloemen.

Parameters:

Onze kunstrank Roze Nootmuskaat is 100 cm lang, inclusief groefdoorn van 10 cm. De rank heeft ongeveer 230 bladeren van natuurlijke groene kleur, die zijn gemaakt van plastic, maar zeer realistisch van uiterlijk. Op de rank vinden we ook 22 roze bloemen en 9 knoppen. De bloemen en knoppen zijn gemaakt van een mooie roze stof.

Plaats

De kunstrank is bedoeld voor het interieur, resp. ook buitenshuis, maar alleen op plaatsen waar het niet wordt blootgesteld aan direct zonlicht, omdat het geen UV-bescherming bevat. Door de authentieke uitstraling van deze bloem kun je hem niet alleen als leuke decoratie in de kamer plaatsen. Geraniums zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur.

Plaats de kunstbloem praktisch overal, die de kamers in huis kan verlichten. Het grote voordeel van kunstbloemen is dat u niet in elke ruimte hoeft te letten op de geschiktheid van de omstandigheden. Het zal uw badkamer of serre opfrissen met zijn natuurlijke schoonheid.

Combinatie

De kunstrank van Muscat is perfect te combineren. Je kunt het matchen met andere kleurvariaties van Nootmuskaat, of verschillende soorten ranken, bijvoorbeeld met de rank van Ivy, Dieffenbachia, Potosovec of Ginkgo. Als u een dichtere en rijkere look wilt bereiken, raden we aan om minimaal twee stuks te kopen. Op onze website vindt u een grote selectie van niet alleen genoemde producten.

Parameters:

Productcode 20271
Bepaling interieur
Bloempot niet inbegrepen
Aantal vellen 230 ks
plaatmateriaal plastic
Aantal bloemen 22 ks
Tak kleur groente
blad kleur groente
Bloemkleur roze
Bloem materiaal textiel
UV bescherming niet

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!