Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstgras Chinees ornament donkergroen 150 cm

Korting
40 %
Oorspronkelijk
€ 78
Alleen vandaag
€ 46,90 met VAT
€ 38,76 zonder BTW
90 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres donderdag 27 juni
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Eigenschappen

De Chinese Poaceae behoort tot de familie Poaceae. Kruid, vaste plant tot 0,8-2 m hoog, zelden 4 m. De bladeren zijn 18-75 cm lang en 0,3-2 cm breed. Bloemen roodachtig, groeien boven de bladeren. Hij bloeit in juli tot augustus. Het groeit als een dichte compacte bos. Tegenwoordig is de Chinese siergrassen een van de meest populaire siergrassen. Ze gedijt goed op een warme zonnige plaats. Het vereist alleen speciale zorg in de winter, wanneer het gepast is om droge bladeren in een bundel te binden.

Voorval

De Chinese venkel is een gras dat van nature groeit in Oost-Azië, met name in China, Japan en Korea. Het wordt wijd verspreid als sierplant in warme streken over de hele wereld. Het wordt een invasieve soort in een deel van Noord-Amerika. Er werden verschillende cultivars gekweekt. Ze zijn gemakkelijk te kweken. Ze behouden hun mooie uiterlijk tot in de late winter en worden daarom steeds vaker onderdeel van onze tuinen.

Parameters:

Ons kunstgras Het Chinese donkergroene ornament is 145 cm hoog inclusief bloempot. Hij wordt geleverd in een kunststof bloempot met een hoogte van 14 cm en een diameter van 17,50 cm. De bladeren hebben een natuurlijke donkergroene kleur en zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof. Het ontwerp van de plant geeft een zeer elegante en dichte indruk.

Plaats

Chinees kunstornament, donkergroen, is geschikt voor interieurs. Door de fijne structuur van de bladeren en de regelmatige vorm van de tros worden ze in de volksmond gebruikt als solitair of als frisgroene muur. Hij zal overal opvallen als je hem in de woonkamer, badkamer of hal plaatst. Door hun realistische uiterlijk zullen ze niet willen geloven dat het een kunstplant is. Eenvoudige en elegante graspollen zijn inmiddels een noodzaak geworden in elke moderne inrichting. Dankzij zijn hoogwaardige en natuurlijke uitstraling, evenals zijn veelzijdige mogelijkheden, zal dit gras een zeer populair element worden in uw decoratie het hele jaar door.

Combinaties

Het Chinese ornament is een plant die vooral opvalt als solitair en zo dode hoeken in je interieur opvult. Als je een roomdivider moet maken, is dit gras perfect. In combinatie met kunstgras zoals Buchanan bordeauxrode oesters zorgen voor een interessant kleur- en contrasteffect. U vindt alle genoemde producten op onze website.

Parameters:

Productcode 20282
Hoogte 150 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Hoogte invoegen 14 cm
Insteekdiameter: 17.52 cm
Materiaal invoegen plastic
plaatmateriaal plastic
blad kleur groente
UV bescherming niet

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!