Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kleurtrends in het interieur voor 2020

In het artikel van vandaag laten we je kennismaken met trends die zeker niet mogen ontbreken in je interieur. Zoals gebruikelijk zullen wereldontwerpers, niet alleen in de mode-industrie, maar ook op de ontwerpafdeling, aan het begin van het jaar enkele interessante kleuren bepalen, die een hit van het betreffende jaar zijn. We moeten erkennen dat degenen die voor 2020 zijn bestemd, uniek en onmiskenbaar zijn.

Marineblauw als element dat niet mag ontbreken in je huis

Deze onmiskenbare kleur in het interieur kan wonderen doen. Het oogt luxe, tijdloos en daarom kan het ons niet verbazen dat het een van de kleuren van 2020 wordt genoemd. Om je interieur echter niet donker te laten lijken, combineer je het met de klassieke witte kleur. Deze combinatie van kleuren garandeert u zekerheid die u niet verveelt en waar u nog steeds van zult genieten. Je kunt ook experimenteren door een behang te kopen met een interessant patroon in marineblauw. Het zal zeker een element zijn dat aantrekt en niet verveelt.

Bij het kiezen van accessoires raden we aan om te kiezen voor de klassieke vergulde, die al enkele jaren een trend is en we kunnen echt niet verrast zijn. Als je besluit om het interieur te beluchten met bloemen, zet je zeker geen stap opzij. Als je een grote kamer hebt, investeer dan in het kopen van een bloem van groter formaat, zoals een monster, die onmiskenbaar mooi en origineel is. De boomvaren is ook trots op zijn populariteit vanwege zijn uniciteit. Als u echter een kleinere ruimte heeft, betekent dit niet dat uw ruimte zonder bloemen moet blijven. Integendeel. Bloemen kunnen wonderen doen. Grijp in dit geval echter naar bloemen met een kleinere gestalte, zoals zamiokulkas, wat direct ideaal is voor kleinere ruimtes. Als u echter op zoek bent naar bloeiende bloemen, is de aankoop van orchideeën of medinilla een goede keuze, die er met zijn uniekheid luxueus en exclusief uitziet.

Een olijf die wonderen kan doen

Deze interessante kleurtint wordt steeds populairder en zijn originaliteit wint het hart van veel liefhebbers van interieurontwerp. Het is deze interessante kleur die zeer geschikt is voor klassiek hout, maar ook voor tijdloze meubels met vergulde poten of al klassiek met zwarte matte verf. We raden u echter aan deze verf op accessoires aan te brengen, niet op muren. Als u echter besluit om ook olijf op de muren aan te brengen, raadpleeg dan experts die de ideale tint voor u kunnen mengen - in dit geval een druppelaansteker. U kunt ook kiezen voor een bank waarvan de hoes in olijfkleur zal zijn, en op dit stuk is alle aandacht gericht.

Bloemen mogen zeker niet ontbreken, zelfs niet in een ruimte waar het dominante element in olijfkleur is. Harmonie creëer je door cactussen toe te passen die uniek zijn voor de ruimte. Een bijzonder geschikte keuze zijn dergelijke kunstmatige palmbomen, die de juiste kers op de taart zijn.

Zacht roze in combinatie met grijs als perfecte combo

Als je al van plan bent om je kinderkamer te verbouwen, of gewoon op zoek bent naar een kleine verandering, dan is zachtroze ook een geschikte keuze, die al meerdere seizoenen populair is. Pas echter op dat je niet de hele kamer in een roze koninkrijk verandert - het zou goedkoop en vervelend zijn. Als u zich echter aan de grond houdt, is het resultaat perfect en smaakvol.

Nogmaals, deze kleur wordt geëvenaard door een tijdloze klassieker in de vorm van vergulde accessoires. U kunt het perfecte kleurcontrast bereiken door bloemen toe te voegen die wonderen kunnen doen. Afelandra, peperonia of zelfs de unieke aloë vera zijn geschikt voor deze kleurencombinatie.

Welke bloemen kiezen?

De keuze van bloemen is enorm belangrijk, welke kleur van 2020 je ook kiest om te inspireren. Niet iedereen heeft echter al meerdere jaren mooi levend groen. Veel planten houden niet van donkere hoekjes waarin bloemen perfect geschikt zijn om het object op te fleuren. Mensen met een allergie willen ook bloemen in huis of appartement, maar uit gezondheidsoogpunt moeten ze dit genot weigeren.

Wij hebben een oplossing voor u. Professionele imitaties van planten in topkwaliteit zijn niet te onderscheiden van klassieke planten. Plantensoorten zijn gemaakt van natuurlijke materialen, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat de planten eruitzien als een gewoon lelijk stuk plastic.