Neem contact met ons op info@hk-green.eu

5 redenen waarom kunstbloemen een geweldige aanvulling zijn

In het artikel van vandaag brengen we 5 redenen waarom kunstbloemen de juiste keuze zijn op weg naar een harmonieus interieurontwerp.

Veel mensen kiezen nog steeds liever voor een levende bloem dan voor een kunstmatige. Ze zijn bang dat hun droomstuk eruit zal zien als een mislukt stuk plastic, dat ook opzichtig en smakeloos zal zijn. Omdat de technologie in een snel tempo vooruitgaat, is de productie van kunstmatige bomen, bloemen en extreem populaire palmbomen geen uitzondering. Smaakloze kunststoffen vervangen originele stukken die niet te onderscheiden zijn van levende bloemen. De stammen zijn gemaakt van natuurlijke materialen en het resulterende product wordt vaak geplant in een kwaliteitsbloempot.

1. weinig onderhoud

Levende planten hebben veel tijd nodig om water te geven, te bemesten of te verplanten. Niet iedereen kan echter voldoende voor de bloemen zorgen en het resultaat zijn verwelkte bloemen die niet lang meegaan. Omgaan met lichtomstandigheden is ook een moeilijke noot.

Kunstbloemen zijn een geschikt alternatief. De aanblik van altijd groene bloemen is de reden waarom je voor deze manier zou moeten kiezen. In tegenstelling tot levende bloemen, hoeven kunstbloemen niet constant water te geven, te bemesten of te verplanten. Bespaar uw kostbare tijd, die u efficiënter kunt besteden. Het enige wat u hoeft te doen bij het verzorgen van kunstbloemen is af en toe de bladeren afstoffen. U mist deze stap echter niet bij het verzorgen van levende bloemen, dus uiteindelijk bespaart u een hoeveelheid tijd, wat uiterst zeldzaam is.

2. ze zijn duurzaam

Zoals we weten, zijn levende bloemen extreem kwetsbaar en vereisen ze speciale lichtomstandigheden. Kunstbloemen zijn gemaakt van duurzame materialen en het kan niet gebeuren dat de plant kapot gaat. Een belangrijk voordeel dat we niet mogen vergeten te vermelden is dat je niet afhankelijk bent van de lichtomstandigheden van je plant. Kunstbloemen verlichten elke donkere hoek van je huis, maar ook kantoren of restaurants. Je kunt ze overal toepassen, ze zullen nog vele jaren schitteren met hun oorspronkelijke schoonheid.

3. ze zijn een kosteneffectief alternatief

Het kopen van een levende plant zal de beweging op uw creditcard zeker niet stoppen. Veel speciale preparaten of meststoffen kosten veel geld en toch bestaat het risico dat je op een dag je geliefde bloem verliest met de verkeerde zorg.

Een goede keuze is om te investeren in professionele imitaties van planten , die je met een simpele aankoop kunt krijgen. U hoeft geen geld uit te geven aan voorbereidingen, want kunstbloemen hebben geen speciale zorg nodig, in tegenstelling tot levende bloemen.

4. ze zien er fantastisch uit

Het uiterlijk van kunstbloemen is niet meer te onderscheiden van levende bloemen. Bij de productie worden alleen hoogwaardige materialen gebruikt, waardoor de bloem eruit ziet van een ervaren tuinier of een gepassioneerde bloemenkweker.

Bij HK Green werken we samen met toonaangevende fabrikanten van kunstplanten zoals Eurogreens, Maxifluer en Plastip om enkele van de meest populaire planten van topkwaliteit aan onze catalogus toe te voegen. Door kunstplanten te kopen in onze e-shop, stapt u zeker niet opzij. Eersteklas kwaliteit is een garantie voor succes. Het is voor ons belangrijk dat onze klant uiterst tevreden is met de goederen en trots is op zijn plant, waar hij zelfs een paar jaar later nog plezier van zal hebben.

5. ze zijn een universeel accessoire

Een add-on die zeker niets zal bederven. Bloemen zijn een garantie voor tevredenheid in de ruimte waarin je woont, maar ook je vrienden voelen zich veel beter in een perfect op elkaar afgestemd interieur. De kleur groen heeft gunstige effecten op het menselijk lichaam. Het is deze kleur die regeneratieve effecten heeft, helpt de geest te kalmeren en een gunstig effect heeft op het zenuwstelsel.

Niet alleen vanuit esthetisch oogpunt, maar ook vanuit gezondheidsoogpunt is het kopen van kunstplanten de beste keuze die u kunt maken. Onze kunstbloemen zijn niet schadelijk voor de gezondheid en zijn daarom ook geschikt voor gebieden waar mensen met allergieën verblijven.