Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Vlinderbloem 20 cm

Korting
23 %
Oorspronkelijk
€ 3,10
Alleen vandaag
€ 2,39 met VAT
€ 1,98 zonder BTW
530 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres vrijdag 6 oktober
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

De bloemvlinder of Oxalis is een ongewoon eenvoudige plant, in de natuur creëert het een schaduwdeken in het natte bos en in het interieur is het een kamerplant die lijkt op een zwerm vlinders die in een droomraam gehurkt zitten. Het is een bloem van de zuringfamilie omdat de bladeren een zure smaak hebben omdat ze oxaalzuur in de samenstelling bevatten.

De plant heeft kleine bloemen, maar in combinatie met gekleurde bladeren ziet hij er prachtig uit. De bloemen zijn verkrijgbaar in witte, roze of gele tinten. De ene bloem wordt vervangen door de andere en de oxalis lijkt oneindig te bloeien. Ze schiet een pijl die langs de bladeren gaat, en een paraplu met kleine bloemen wordt bovenop haar hoofd geplaatst. Ongeveer 3-4 knoppen bloeien samen. In sommige landen is deze cultuur een symbool van goedheid en geluk in huis. In Russische landen werd deze plant "Butterfly Flower" genoemd omdat de bladeren krullen als insecten wanneer de verlichting verandert.

Voorval

Voor de ongebruikelijke vorm van het blad dat de Heilige Drie-eenheid belichaamt, hebben de mensen van Ierland een nationaal symbool gemaakt van de vlinderbloem en dit op hun wapenschild geplaatst. Het thuisland van de vlinderbloem zijn tropische en subtropische continenten. In onze tijd worden vlinderbloemstruiken gevonden in bossen in Zuid-Amerika, Afrika, Zuid-Europa, maar ook in de sparrenbossen van de Russische Federatie. Oxalis-bloemen leven in de natuur in Midden-Europese, Zuid-Afrikaanse, Zuid-Amerikaanse en Russische loofbossen. Oxalis wordt met succes gekweekt in kassen en woningen. De bloem zelf is vrij klein en bereikt een hoogte van 30 cm.

Parameters:

Onze prachtige vlinder kunstbloem is 20 cm hoog, inclusief groefdoorn van 20 cm. De doorn is gemaakt van kunststof en de bloem van hoogwaardig PU-materiaal. De bloem is geel-oranje-rood van kleur. Het is ontworpen voor het interieur.

Plaats

De vlinderbloem heeft uitstekende decoratieve eigenschappen. Hij is een geweldige metgezel. Het is ook geschikt voor vensterbanken , eet- , werk- of vergadertafels . Door de geringe hoogte fleur je er de vrije ruimte op de glazen plank mee op. We raden aan om meer stukken te combineren voor een rijker boeket. Met zijn realistische uitstraling kan onze vlinderbloem uw huis of elke andere omgeving waarin u besluit deze bloem te plaatsen aangenaam verlevendigen. Het aantrekkelijke uiterlijk zal een lust zijn voor het oog op kantoor, of in restaurants of cafés.

Combinaties

Onze kunstmatige vlinderbloem is veelzijdig. De combinatie met mini takjes uit ons aanbod zorgt voor een prachtige decoratie. Het is tijd om de juiste bloempot te kiezen. We raden aan om meer onderscheidende potten te kiezen. Sierstenen, waarin je de Vlinderbloem plant, zijn zeer geschikt als vulmateriaal. Zowel decoratieve bloempotten als vulmateriaal vindt u in ons aanbod op onze website.

Parameters:

Productcode 20151
Hoogte 20 cm
Bepaling interieur
Bloempot niet inbegrepen
Breedte 14 cm
Aantal stelen / stelen 1 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
Taklengte: 13 cm
Aantal vestigingen 2 ks
Bladbreedte 6 cm
blad lengte 8 cm
plaatmateriaal plastic
Tak kleur groente
blad kleur rood, geel
UV bescherming niet
De lengte van de doorn 4.5 cm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!