Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kleefhaak voor het bevestigen van een kunsthaag transparant 50x50mm - zak à 5 stuks

Korting
41 %
Oorspronkelijk
€ 11
Alleen vandaag
€ 6,49 met VAT
€ 5,36 zonder BTW
1 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres vrijdag 24 mei
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Wil je geen gaten boren en snel een kunsthaag of een plantenmuur ophangen, dan is deze ophanghaak de juiste oplossing. Een zelfklevende haaghaak is een multifunctionele manier om kunsthagen te bevestigen. Het transparante plakgedeelte met afmetingen van 50 x 50 cm heeft een grote houdkracht en past zich automatisch aan op vlakke ondergronden. U kunt deze haak verwijderen door een hogere temperatuur toe te passen. Een zelfklevende haak voor het bevestigen van een kunsthaag is een handige manier om een kunsthaag transparant te bevestigen. Als u de verkeerde bevestigingsmiddelen of de verkeerde kwaliteit gebruikt, kan er na verloop van tijd schade ontstaan. Daarom is het belangrijk dat u de montagemethode zorgvuldig doorneemt en het juiste montagesysteem kiest voordat u gaat monteren. Wil je geen gaten boren en snel een kunsthaag of een plantenmuur ophangen, dan is deze ophanghaak de juiste oplossing. U kunt deze zelfklevende haak gebruiken voor een kunstafrastering op vrijwel elke ondergrond. Je kunt de zelfklevende haak zowel binnen als buiten gebruiken. Voorwaarde voor een stevige bevestiging is dat de ondergrond schoon is (niet stoffig of vettig) en dat deze vlak is. Geschilderde muur, plat beton of behang zijn geen probleem. Andere zeer geschikte ondergronden zijn bijvoorbeeld keramische tegels, graniet, glas, platen, multiplex en stalen panelen. U kunt een transparante zelfklevende haak direct in onze online winkel bestellen. U kunt een transparante zelfklevende haak direct in onze online winkel bestellen.

Parameters:

Productcode 7402
Land van herkomst Nederland

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!