Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Houtsnippers - 800ml

Volume
Korting
41 %
Oorspronkelijk
€ 2,70
Alleen vandaag
€ 1,59 met VAT
€ 1,31 zonder BTW
5 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres woensdag 31 juli
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Parameters:

Houtsnippers worden geselecteerd uit hoogwaardige schors, die afkomstig is van kustdennen. Dit type den heeft unieke eigenschappen: kleur, versheid, samenstelling, duurzaamheid, structuur, grootte en aroma. Het is een biologisch en veilig product, dat op natuurlijke wijze rijpt zonder enige chemische behandeling. De inhoud is 800 ml en bedekt het oppervlak van een bloempot met een diameter van 30 cm of een oppervlakte van 0,07 m2 .

Plaats

De fijnere bast, die uitstekend geschikt is voor het afdekken van bloempotten en andere bloempotten, maar ook zijn unieke karakter laat zien bij gebruik op graven, in serres, in sierbloemperken of als decoratieve toevoeging aan een kunstplant in een pot of bak .

Combinaties

Houtsnippers zijn ontworpen om de grond in bloembedden en potten te bedekken. Het is geschikt voor gebruik onder struiken, bomen en ook op hellende oppervlakken. We kunnen het ook gebruiken als decoratie van terraria. Naast zijn decoratieve eigenschappen, voorkomt het ook dat de grond uitdroogt en modderig wordt. Door de optimale structuur van de bast behoudt uw tuin langdurig zijn uitstraling. Het is geschikt voor gebruik met zowel kunstbloemen als levende bloemen.

Parameters:

Productcode 35017
Volume 800 ml

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!